Oproep trainers coaches 2023

Klik hier voor meer info !

De jeugdwerking van BASKETBALCLUB 2B|SAFE TIENEN heeft de laatste jaren een ongelooflijke boost gekregen met veel inschrijvingen van jeugdspelers en dito ploegen in de jeugdcategorieën. Het gevolg is dat wij momenteel op zoek zijn naar jeugdtrainers om onze jeugdploegen te trainen en te coachen, dit in functie van het volgend seizoen (2024-2025) en verder.

Zoals gezegd, wij zijn dus op zoek naar trainers/coaches, meer bepaald voor onze U16B, U18B en U21- ploegen. Alle formules zijn bespreekbaar: fulltime, deeltijds, duojobs, uitsluitend training geven!
Even meegeven dat een trainersdiploma  NIET nodig is voor de U21 - U18 niveau 4. Voor U16 niveau 4 is minstens het diploma "Initiator Hoge en Lage Ringen" vereist.

Indien interesse, graag een seintje, zodat wij verder aan onze planning voor het volgend seizoen kunnen werken.

Ter info: deze zomer (laatste weekend juni, juli, examen op 10 augustus) organiseren wij een "initiatorcursus lage doelen" (voor info & inschrijving zie: http://www.baskettienen.be/node/25592) .
De volledige cursus vindt plaats in "Sporthal Houtemveld" te Tienen en bestaat uit verschillende modules, die je zowel theoretische kennis als praktische ervaring zullen geven, om daarna aan de slag te gaan als coach.

Ben je geïnteresseerd en/of heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze jeugdcoördinator Alain Verheyden (0468/12 47 74 - alain.verheyden1@telenet.be).